++ 385 22 312 171


Stjepana Radića 46 (crveni neboder), Šibenik

triangle
About Us

Novosti

Kakva su iskustva sa zapošljavanjem kroz projekt?

  • 18.08.2014, 11:13
Kakva su iskustva sa zapošljavanjem kroz projekt?

U 15 mjeseci provođenja projekta zaposleno je pet naših korisnika na raznim poslovima na otvorenom tržištu rada. Evo njihovih iskustava i iskustava njihovih poslodavaca.

U sklopu projekta „ Socijalno uključivanje i zapošljavanje osoba s intelektualnim teškoćama“ zaposleno je 5 osoba. U 8. mjesecu 2013. na ugovor o radu se zaposlio Ivan E. u komunalnom poduzeću „ Škovacin“ gdje radi na poslovima čišćenja i održavanja zelenih površina. Ivan je jako zadovoljan poslom, kao i poslodavac sa njegovim radom.  Ivan je rekao da bi jako volio ostati raditi. 
 
Nives L. se zaposlila u 10. mjesecu u obrtu za njegu i čuvanje kućnih ljubimaca „ Fido“  gdje je obavljala poslove čišćenja, brisanje radnih površina, održavanje čistoće radnog prostora…. Nives je rekla da nije znala što joj još u životu nedostaje dok se nije zaposlila kod Nine i da sada zna što joj je to nedostajalo. Poslodavac je rekao da joj je Nives uljepšala dan i radni prostor. Ujedno da se sa nikim još nije tako ismijala kao sa Nives.
 
Nakon Nives i Marijana B. je vrlo brzo zaposlena u Nacionalnom parku Krka također na poslovima čišćenja i odražavanju kuhinjskih prostorija. Marijana je rekla da su svi zaposlenici prema njoj super i da voli doći svaki dan na posao i raditi. Radnici u NP „Krka“ je jako vole i vole svoju pauzu iskoristiti u čajnoj kuhinji gdje i Marijana radi. 
 
Goran B. se zaposlio na pomoćnim poslovima pranja i čišćenja vozila u  autopraonici „ Kunjka“. Goran je na početku rada rekao da se jako boji ići raditi i da ne zna kako će raditi jer nikada nije radio. Poslije sa opustio i bilo mu je lijepo. Poslodavac mu je morao nekoliko puta napomenuti da malo uspori sa radom i da se odmori. Isto tako poslodavac je bio zadovoljan sa Goranovim radom. 
 
I na kraju Nikolina R.  se u svibnju 2014. zaposlila na poslovima čišćenja u DM-u; čišćenje ureda, kuhinjskih prostora, sanitarnog prostora, prodajnog prostora….. Poslodavac je rekao da mu je drago što Nikolina radi kod njih. Nikolina je rekla da je sretna na poslu i da ne bi htjela mijenjati posao koji radi.

Komentari:

Sponzori & partneri