++ 385 22 312 171


Stjepana Radića 46 (crveni neboder), Šibenik

triangle
About Us

Novosti

Dani otvorenih vrata

  • 11.06.2013, 14:36
Dani otvorenih vrata

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik organizirao je obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga od 12. do 14. lipnja i poziva građane da se upoznaju s radom i organizacijom Centra.

Danima otvorenih vrata želimo građanima, a posebno predstavnicima jedinica lokalne uprave, te poslodavcima, predstaviti rezultate aktivnosti koje provodimo u okviru projekata financiranih od strane EU-a „Socijalno uključivanje kroz zapošljavanje” (na području gradova Knina i Zadra) te „Socijalno uključivanje i zapošljavanje osoba s intelektualnim teškoćama“.
 
Raspored događanja: 
12. lipnja predstavili smo se na Narodnom trgu u Zadru gdje su naše koordinatorice, asistentice i korisnice od 11 do 13 sati dijelile informativne materijale. Za idući tjedan planiramo održati i sastanak s predstavnicima Grada Zadra na kojemu ćemo predstaviti dosadašnje projekte i aktivnosti Inkluzije Šibenik.
13. lipnja organizirali smo info pult u Šibeniku, na prostoru u blizini sjedišta udruge – kod Spomenika palim braniteljima na Baldekinu, a sadržaj pulta činili su leci, časopisi, plakati, prigodni pokloni za građane. Korisnici, voditelji, koordinatori i asistenti bili su na raspolaganju od 10 do 13 sati za razgovor o svim programima koje provodimo u Centru za socijalnu inkluziju Šibenik.
 
 
 
14. lipnja ćemo organizirati info pult u Kninu u predvorju Konzuma na Trgu Ante Starčevića, na kojem ćemo građanima od 14 do 17 sati dijeliti letke, plakate, poklone i ostali info materijal, a građani će moći razgovarati s našim korisnicima i asistentima o njihovim iskustvima s radnih mjesta.
 
Dobro došli! 
 
Za više informacija slobodno se obratite: 
- Jeleni Kenđel, prof. psih. (mob. 099/73-23-543, jelena-kendel@inkluzija-sibenik.hr), 
- Marijani Mijat, prof. psih. (mob. 099/23-26-531, marijana-mijat@inkluzija-sibenik.hr )
 

Komentari:

Sponzori & partneri